You are currently viewing Milyen erotikus fehérnemű illik hozzád a legjobban?

Milyen erotikus fehérnemű illik hozzád a legjobban?

Előző cikkünkben volt már szó az erotikus fehérnemű témáról általánosságban, hogy milyen fajtái léteznek, mikor melyiknek van itt az ideje és nagyjából mit lehet tudni róluk. Nem volt szó viszont arról, hogy milyen alkathoz melyik előnyös, milyen praktikus tulajdonságokkal rendelkeznek azon túlmutatóan, hogy valójában az erotikáról és a csábításról szólnak. Mert hát valljuk be, a szépségért igaz, hogy meg kell szenvedni, de azért biztosan nem szeretnél egész éjszaka feszengeni benne. A kényelem ennél a fehérneműnél is valamilyen szinten szempont, ha nem is annyira, mint mikor aludni készülsz…

Erotikus fehérnemű - alkati kérdés is

Bizony-bizony, a karcsú, magas hölgyek itt is előnyben vannak, de ha te nem vagy az, akkor se zárd be most dühödten az oldalt, azért van jó pár tippünk neked is 😉

Vegyük első körben a klasszikus fekete csipkés melltartót. Már itt látszik, hogy semmi sincs veszve, hiszen csipkés fekete melltartót minden méretben lehet kapni, legyél kicsi vagy nagy mellmérettel megáldva. Ha telt keblekkel rendelkezel, felejtsd el a plusz szivacsozást, de kis méretre válassz push up fazont, ettől csodálatosan dús dekoltázsod lesz.

Ehhez könnyedén lehet választani egy csipkés fekete tangát, sokféle fazonban és méretben kaphatók, akár nyitott változatban is.

Eddig ha eljutottunk, gondoljuk kicsit tovább. A klasszikus fekete csipkés melltartót és tangát megspékeljük még egy csipkés harisnyatartóval, amihez combfixet veszünk fel és máris kész a dögös szexistennő.

A combfix nem csak arra jó, hogy a férfiakat elcsábítsuk vele, sok nőnek vannak a lábán szépséghibák, ezeket egy sötét színű combfixel nagyon jól lehet takarni. De ha esetleg van némi súlyfelesleged, akkor a szett fölé kapj fel egy bő áttetsző babydollt vagy egy könnyű szatén köntöst, amit később könnyen le tudsz vetni.

Comfixből ez esetben ne vegyél mintásat, ha mégis, valami szolid kis mintában gondolkodj, necc viszont jöhet, de inkább apróbb rácsos. Ha vékony vagy és magas, karcsú, akkor könnyű dolgod van, combfixből bármilyen mintásat felvehetsz.

Ha jól megnézzük, akkor van már 5-6 db fekete, egymással jól kombinálható szexi fehérneműnk, ami a változatosság szempontjából nem egy elhanyagolható szempont 😉 Ezután már csak a fantáziánkon múlik, hogy mikor melyiket, hogy párosítjuk össze.

Egyiket-másikat időnként kicserélhetjük piros vagy bordó színűre, a piros és a fekete rendkívül vadító elegyet alkot. A combfix nyitott tangával vagy tanga nélkül és harisnyatartóval is egy nagyon izgalmas kombináció. 😉

Erotikus fehérneműk ha 70 kg felett vagy

Ha úgy gondolod hastájon van némi takargatnivalód, akkor olyan szexi fehérneműt válassz, ami fedett azon a részen. Vannak kimondottan karcsúsító darabok, ilyen pl egy fűző vagy mider, de azzal számolj, hogy minél szorosabb, annál kényelmetlenebb lesz. Szóval egy egész éjszakás erotikánál nem biztos, hogy segít az ellazulásban. De ha bármit bevetsz a cél érdekében, akkor nincs veszíteni valód, ez lesz az ideális választás.

Egy csipkés body, kissé áttetsző babydoll szintén jó megoldás ilyenkor és kényelmesebbek a midernél. A plus size fehérnemű jelmezek direkt úgy vannak összeállítva, hogy a problémás részek takarva legyenek.

Ha gömbölyded alkat vagy, akkor valószínűleg gondolnod kell arra is, hogy a mellméretedhez melyik passzol leginkább. Ezért mindig nézd meg a kosárméretet, vagy válassz eleve olyat, ahol a rugalmas anyag teret enged dús kebleidnek. Erre tökéletes megoldás a testharisnya, hiszen elasztikus anyagának köszönhetően minden alkatra passzol. Rendkívül nagy választékban kapható, sokszor készül harisnyatartós változatban, csipkés vagy áttetsző necc anyagú, ezért lélegzetelállítóan szexi. Alul nyitott, így nem feltétlenül kell levetned sem 😉

Na ugye, hogy menni fog ez! Nem kell feltétlenül nádszálvékonynak lenned, ha egy vérpezsdítően forró éjszakára vágysz. Egy kis odafigyeléssel mindegy milyen alkat vagy, biztosan megtalálod álmaid szexi fehérneműjét és segítségével álmaid pasiját is elkápráztathatod. 🙂