A nagy keblű hölgyek számára ideális és kényelmes típusokat válogattunk a nagyméretű melltartó kínálatunkba. A nagyobb méretekkel megáldott nők számára különösen fontos a jó minőségű, kellően tartó melltartó viselése. Nagyméretű melltartóink között mindenki megtalálhatja a neki tetsző darabot, legyen szó egy hétköznapi, kényelmes viseletről, egy alkalmi ruhához passzoló modellről, vagy egy szexibb darabról, ami a hálószobában lehet a csábítás egyik eszköze.

Nagyméretű melltartó típusok

A nagyméretű melltartó modelljeink között megtalálhatóak a szivacs nélküli félszivacsos és szivacsos, a merevítővel ellátott és merevítő nélküli, a push up hatású és előformázott darabok egyaránt. Minden nagyméretű melltartónk erős, strapabíró anyagokból készült, hogy biztos tartást adjanak a melleknek, függetlenül attól, hogy melyik típust választod.

Széles hátpántok, erős kapcsok felhasználásával készültek a nagyméretű melltartók, így a fokozottabb terhelést is jól bírják. A melltartók alapanyagai között a rugalmas spandex, a szexi csipke és tüll, az elegáns szatén is megtalálhatóak a hagyományos alapanyagokon felül. A kínálatunkban szereplő melltartók nem csak megjelenésükben, de minőségükben is kifogástalan darabok, melyek hosszú ideig szolgálják majd viselőjüket.

 

Hogyan válassz nagyméretű melltartót?

A nagyméretű melltartókat, ahogy minden melltartót körültekintéssel kell kiválasztani, hogy biztosan megfelelő méret legyen. A jól megválasztott méret elengedhetetlen ahhoz, hogy a melltartó észrevétlenül és kényelmesen tegye a dolgát egész nap. Ha nem megfelelő a méret, kényelmetlenné válhat, bevághat, szoríthat, vagy rendszeresen igazgatni kell majd.

Kínálatunkban egészen a G kosaras darabokig találhatóak méretek, de fontos, hogy ne csak a kosárméret alapján válassz nagyméretű melltartót magadnak, hanem a körméretre is kellően figyelj. Csak akkor nyújtja a biztos és kényelmes tartást kebleidnek a melltartó, ha mind a kosár, mind a körméret kiválasztására kellő figyelmet fordítasz. A melltartó méret kiválasztásához itt találhatsz segítséget. Bármelyik modellt is válaszd, ha odafigyelsz a méretre, a nagyméretű melltartó biztosan jó társad lesz a mindennapokban!