A tangák előkelő helyet foglalnak el napjainkban a női alsónemű fajták között. Kifejezetten szexi, sokak szerint kényelmes bugyi fajta, melyet a nők nagy része kedvel. Bár minden tanga fajta beindítja a férfiak képzelőerejét, de van egy típus a tangák között, amely abszolút a csábításra lett kitalálva, és ez nem más, mint a nyitott tanga.

 

Mi is az a nyitott tanga?

A tangákat legalább ugyanannyi nő nem kedveli, mint ahányan imádják, nem mindenki szereti a kialakítását. De az biztos, hogy szinte minden nő ruhatárában lapul egy-két darab, amelyet, ha nem is hord minden nap, de a hálószobában olykor-olykor előkerül, ha eljön a csábítás ideje.

A nyitott tanga pont a csábításra való, a tipikus, igazi, hamisítatlan randibugyi, a kertelés nélküli csábítás egyik eszköze.  Egy olyan tanga fajta, amely a tangák között is kiemelkedően kevés anyagból készült, és azt a keveset sem takarja, amit hagyományos társai igen. Tipikusan szexi színekben készül, kellemes anyagokból, leheletnyi áttetsző csipkével, esetleg masnikkal dekorálva.

 

Mire jó a nyitott tanga?

A nyitott tanga egyáltalán nem való hétköznapi viseletre, nem ez a funkciója, csak a csábítás és az izgalmak fokozása. Nem prűd nőknek való, viselésükhöz kell egy kis bevállalósság! Ha te nem vagy bevállalós típus, vagy ha egy komfortos, minden napra alkalmas szexi alsóneműt keresel, ne a nyitott tangák között keresgélj, mert nem ez lesz a megfelelő számodra. Ha azonban szeretnéd feldobni az estét, fokozni az izgalmakat, egy kis pikantériát, némi extrát vinni az együttlétbe, bármelyiket választhatod!

A nyitott tanga lényege, hogy együttlét közben sem kell levenned, végig rajtad lehet, miközben partnereddel együtt vagytok. Egy kicsit takarni fog, lesz is rajtad valami, meg nem is. A lényeg végig látható lesz partnerednek, ami plusz izgalmi faktort jelent majd az együttlét során mindkettőtöknek, egy kis optikai extrát ad majd a kalandhoz.

A nyitott tangák között megtalálhatóak a gyöngysorokkal berakott, vagy gyöngyből készült alsó részes darabok is, amelyek nem csak optikailag teszik izgalmasabbá az együttlétet. A gyöngyöket mindketten érezni fogjátok, amely még inkább segíti majd az élvezetes együttlétet.  Válaszd bármelyik típust is, biztos lehetsz benne, hogy sikert aratsz majd a hálószobában, és egy felejthetetlen élményhez juttok partnereddel együtt.