You are currently viewing Menyasszonyi fehérnemű – mit viselj a nagy napon?

Menyasszonyi fehérnemű – mit viselj a nagy napon?

Az esküvő napján minden nő szeretné magát hercegnőnek érezni. A menyasszonyi ruha kiválasztása különösen nehéz feladat, hiszen szebbnél szebb ruhaköltemények közül válogathatsz. Miután megtaláltad azt a tökéletes ruhát, amiben hercegnőnek érzed magad, és boldogan mondod majd ki a boldogító igent, fontos megtalálni azt is, hogy mit viselj majd alatta. A menyasszonyi fehérnemű az esküvőn ugyan láthatatlan marad, de észrevétlenül is fontos szerepe van abban, hogy minden tökéletes legyen a nagy napon.

 

Milyen legyen a menyasszonyi fehérnemű?

A menyasszonyi fehérneműről mindenkinek a csodálatos csipkék és a szexi kialakítás jut először az eszébe. Bár fontos a megjelenése és a kialakítása, de a fehérneműnek sokkal inkább a nászéjszakán jut fontos szerep, mint az esküvőn. A nászéjszaka pedig egy hajnalig tartó esküvő után általában másnapra tolódik.

Menyasszonyként te leszel az esemény fénypontja, és nagyon sok dolgod lesz. Sokat kell majd táncolni, a vendégekkel foglalkozni, átöltözni éjfél után, így nagyon fontos az, hogy elsősorban kényelmes legyen a fehérnemű, amit viselsz majd a ruha alatt. Ne most kísérletezz az újdonságokkal! Lehetőleg olyan stílusú menyasszonyi fehérneműt válassz, amit rendszeresen viselsz, hogy komfortosan is érezd magad bennük.

Ha kényelmetlen a fehérneműd, vagy csak nem az a típus, amit már megszoktál, előfordulhat, hogy nem érzed majd magad teljesen komfortosan. Ez nagyon rányomhatja a bélyegét az egész eseményre, ezért figyelj arra, hogy a jól megszokott kialakítást, és mindenekelőtt a valóban neked való méreteket válaszd.

Természetesen fontos az is, hogy a fehérnemű is azt az eleganciát sugallja, amit a ruha és az egész esküvő. Hiába nem látja rajtad kívül más, az érzésre is figyelni kell, hogy minden részlet tökéletes legyen. Ezért figyelj arra is, hogy a praktikum és a kényelem mellett valóban szép darabokat válassz.

Mire figyelj a menyasszonyi fehérnemű kiválasztásánál?

A kényelem mellett fontos figyelni arra is, hogy milyen ruhát viselsz majd a nagy napon. Ha testhez simuló ruhád lesz, ügyelni kell arra, hogy a fehérnemű ne üssön át a ruhán. Ilyen ruhánál hasznos lehet a varrás nélküli alakformáló fehérnemű is, mely biztosan nem üt át majd a ruhán, és kijavítja tested apróbb hibáit is.

Ha a ruha háta kivágott, nem szabad, hogy a fehérneműd látszódjon. Olyan melltartót kell választanod, melynek nincs pántja hátul. A szilikon melltartók tökéletes választásnak bizonyulhatnak, ha ilyen ruhát szeretnél magadnak. Észrevétlenül tartják melleid, és kissé dúsabbá is teszik majd.

Fontos része a menyasszonyi fehérneműnek a harisnya is, mely lehet combfix harisnyatartóval vagy anélkül. Ha a kényelem az elsődleges szempont, akkor a harisnyatartót tedd el a nászéjszakára, szilikonos combfixeink önmagukban se mozdulnak el.

 És ne feledkezz meg arról sem, hogy az esküvőkön a hagyomány szerint kell valami kék. A kék szín a hűséget szimbolizálja, mely a házasság alapja. Egy kék harisnyakötővel a hagyományoknak is eleget tehetsz.

Mindenki azt szeretné, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen. Ehhez minden apró részletre kellő figyelmet kell fordítani, ami nem kis feladat. Az átélt élmények azonban bőségesen kompenzálják azt a sok munkát, amit az esküvőd szervezésébe belefektetsz. Ennek a munkának kicsi, de annál fontosabb eleme a menyasszonyi fehérnemű átgondolt kiválasztása.