Webáruházunk jelenleg csak Magyarország területén belül vállal kiszállítást!

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK, DÍJAK:

a. házhozszállítás előrefizetéssel 1490 Ft

b. házhozszállítás utánvéttel 1790 Ft

c. szállítás Packeta csomagpontra (csak előrefizetés) 895 Ft

d. személyes átvétel (Nagykanizsa, Erzsébet tér 2. szám alatt) esetén 0 Ft

e. 18.000 Ft rendelési összeg felett ingyenes szállítással 0 Ft

SZÁLLÍTÁSI IDŐ: A szállítási idő 2-3 (ha a termék nincs raktáron 5-10) munkanap, utánvétes fizetési mód esetén a megrendelés beérkezésétől számítva, előre fizetés esetén a vételár és a szállítási díj összegének a Szolgáltató bankszámlájára történő beérkezésétől számítva. Egyes időszakokban pl. akciók ideje alatt- a rendelés teljesítése ezt meghaladhatja! A rendelés kiszállításának ideje nem tartalmazza a szabad- és munkaszüneti napokat, valamint az egyéb ünnepnapokat. Ha bármilyen oknál fogva nem tudjuk teljesíteni a rendelést, vagy késéssel tudunk szállítani, akkor webáruházunk tájékoztatja a vásárlót a megadott email címen vagy telefonszámon.

SZÁLLÍTÁSI CÍM: Kérjük adatait minden esetben pontosan adja meg! A csomagok kiszállítása munkanapokon történik 8:00-17:00 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi (vagy más elérhető) szállítási címet megadni. A telefonos kapcsolatfelvételi lehetőség nagymértékben segíti a futár tájékozódását!

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:

·      Banki átutalás a CIB Banknál vezetett 10700275-74159127-51100005 számlára.

·      Bankkártyás fizetés (Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.)

·      Utánvétes fizetés.