VISSZAKÜLDÉSI INFORMÁCIÓK (ELÁLLÁS, CSERE, REKLAMÁCIÓ)

Kérjük elállási-, csere- vagy reklamációs szándékát minden esetben előre jelezze az info@crystalfehernemu.hu email címünkön, hogy zökkenőmentesen tudjunk Önnel közreműködni!

ELÁLLÁS:

·      Ön elállhat a vásárlástól a termék kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül. Ebben az esetben kérjük juttassa el Elállási nyilatkozatát postai úton (Crystal Fehérnemű, 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 2.) vagy email formájában (info@crystalfehernemu.hu) hozzánk!

·       Pénzt visszafizetni csak banki átutalással tudunk!

·      Visszáruját abban az esetben elutasítjuk, ha a megadott 14 napos határidőn túl küldte vissza a terméket, ill. ha az nem kifogástalan (hordástól mentes/eladható) állapotban került vissza hozzánk.

 Hangsúlyozzuk, hogy kizárólag sértetlen, nem hordott termék esetén áll módunkban visszatéríteni a vételárát!

·      Elállás esetén a fogyasztó viseli a termék visszaküldésének költségét!

·      A termékeket kizárólag futárszolgálat-, illetve postai visszaküldés esetén tudjuk visszavenni!

·      Kérjük ne küldje vissza a terméket utánvéttel terhelt csomagban, mert azokat nem áll módunkban átvenni!

 Az elállásról bővebb tájékoztatót az ÁSZF-ben talál. Letölthető Elállási nyilatkozat

CSERE:

·      Méretprobléma esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal, vagy járjon el az „ELÁLLÁS”-nál leírtak szerint!
Az alsónadrág (férfi alsó, bugyi, tanga stb) a harisnya és a zokni higiéniai terméknek minősül, ezért ezt csak gyári hiba esetén cseréljük!

A csereszállítás költsége minden esetben a vásárlót terheli, ami ha Ön csomagküldő.hu segítségével küldte el az eredeti rendelését 1275 Ft, ha az eredeti rendelés házhozszállítással történt, akkor 2925 Ft. Ez az összeg magában foglalja az oda és visszaszállítás költségét.

REKLAMÁCIÓ:

·      Az fogyasztói reklamációval kapcsolatos szabályokat a 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet részletezi, valamint a 49/2003 (VII.30) GKM rendelet tartalmazza, továbbá a Polgári Törvénykönyv ide vonatkozó rendelkezései az irányadók. 

·      A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról, a jótállásról szóló tájékoztató az ÁSZF részeként olvasható!