A Lemila melltartó széles körben ismert a kiváló minőségéről, valamint a megfizethető áráról.

Fontos, hogy mindig kényelmes melltartót válassz, hiszen egész nap rajtad lesz. A Lemila-ban nem fogsz csalódni. A webshopban csipkés, push up, szivacsos plunge, balconette és a klasszikus melltartók is megtalálhatóak többféle színben, méretben.

Egy melltartó esetén nagyon fontos, hogy a megfelelő méretet válaszd ki. Ebben segítséget nyújt egy cikkünk is: melltartó méret kiválasztása.

Lemila melltartó ismertetői:

LEMILA divatmárka 1994 óta van a piacon. Célja, hogy kiváló minőségű termékeket gyártson megfizethető áron. Így vált egyre népszerűbbé, és hódította meg szinte egész Európát.

A cég odafigyel arra is, hogy minden nő megtalálja azt a Lemila melltartó típust, amelyben a legjobban érzi magát. Külön figyelmet fordítanak a különböző korosztályokra is, hiszen más melltartó típust kedvel egy tizenéves, mint például egy idősebb korosztály.

A Lemila cégnek nemcsak a divat, de a minőség is épp olyan fontos. Ezért is készíti a fehérneműit bőrbarát alapanyagokból.

Az eltérő stílust kedvelő hölgyek is megtalálják a megfelelő melltartó típust a kínálatban, legyen szó akár merevítős, balconette, push up, vagy merevítő nélküli fazonról.

Színek tekintetében is van választási lehetőség, hiszen a klasszikus fekete, fehér mellett megtalálható például a bézs, bordó, halványlila is a kínálatban.

A Crystal Fehérnemű célja, hogy minőségi fehérneműket kínáljon megfizethető áron, így egyértelmű volt, hogy a Lemila cég melltartói is helyet kapnak a kínálatban.

Lemila női melltartó típusok

A Lemila melltartók között a klasszikus stílus és színek mellett megtalálhatóak a szexibb darabok is.

A fazon szempontjából érdemes végiggondolni, hogy vajon Neked melyik melltartó típus áll jól.

Vannak a kínálatban a hagyományos, merevítő és szivacs nélküli alapdarabok, melyeket főleg az idősebb korosztály választ, vagy a tinik első melltartónak.

A fiatalok kedvence azonban a Lemila push up melltartói. Nagy kedvenc még a plunge és a balconette fazonok is, melyek szép dekoltázst varázsolnak, ami különösen fontos lehet, ha mélyen dekoltált ruhát veszel fel.

A pánt nélküli fazont főleg azok szokták választani, akik sokszor vesznek fel olyan ruhát, aminek szintén nincs pántja, vagy csak nagyon vékony. Így nem látszik ki alóla a melltartó -nem létező- pántja.

Lemila melltartó színek

Annak ellenére, hogy többféle színben is elérhetőek a Lemila melltartói, még mindig a fekete és a fehér a nyerő választás.

Testszínű melltartót is egyre gyakrabban vásárolnak, főleg azok, akik gyakran viselnek olyan felsőt, ami átlátszik. Így nem lesz feltűnő, hogy kilátszik alóla a melltartó. Egy fehér esetén is problémát okozhat, mivel az is eléggé tud virítani a ruhán keresztül. Egy testszínűvel ez a gond le van tudva.

A színes melltartókat főleg a fiatalabbak kedvelik, vagy ha valaki egy adott ruha alá hozzá színben passzoló darabot keres.

Tehát a Lemila melltartók között mindenki megtalálja a hozzá illőt színben és fazonban is.
Válaszd ki, mely a te stílusodhoz a legjobban passzol, és legyen vele magabiztos a megjelenésed minden nap!