Attól, hogy nem XS-es méretet hordasz, még nem kell kompromisszumot kötnöd a női alsók kiválasztásánál, nem kell egyből a mama bugyihoz nyúlni. A nagyméretű női alsó kategóriában biztosan találsz magadnak olyat, amely elnyeri tetszésed és egész nap kényelmes viselet lehet.

Mire figyelj a nagyméretű női alsó kiválasztásánál?

Mint minden fehérnemű esetében, a nagyméretű női alsók esetén is fontos, hogy a megfelelő méretet válaszd magadnak. Ügyelj arra, hogy ne legyen szoros, ne vágjon be. Ha kisebbet veszel, mint amekkorát kellene, kényelmetlen lesz, és bevág. Egész nap szorítani, dörzsölni, vágni fogja a tested különféle részeit és egyáltalán nem lesz komfortos viselet.

Különösen fontos az, hogy a fehérneműd ne vágjon be, ha olyan alkalmi ruhát szeretnél felvenni, amely szorosan simul testedhez. A bevágó, túl szoros alsók miatt a ruha kihangsúlyozza a kisebb nagyobb hurkákat, bevágásokat, amit nem szerencsések ilyen ruha viselésekor.

A túl nagy méretű alsónemű választás sem jó, félrecsúszik, lecsúszik, egész nap igazgazni kell. Erre nem mindig van lehetőség, és nem is túl kellemes érzés, mikor a bugyi dereka egyre lejjebb csúszik mozgás közben.

A nagyméretű női alsók kiválasztásának esetében tehát valóban a méret a lényeg! Mindig nézd meg, hogy az adott méret milyen derékbőségre való, és légy tisztában a saját méreteiddel. Ne szépíts és ne is túlozz, olyan méretet válassz, ami neked megfelelő.

Milyen nagyméretű bugyik vannak?

Az első és legfontosabb a megfelelő méret kiválasztása, de utána jön a fazon és az anyag. Nem kell kompromisszumot kötnöd, pont olyan anyagok közül válogathatsz, mint egy normál méretű bugyi esetében. A pamut, a selyem, a csipke is megtalálható az alapanyagaik között. Találhatsz magadnak egyszerű, kényelmes hétköznapi darabokat vagy szexibb viseletet a hálószobába.

A nagyméretű bugyikról sokszor a mama bugyik jutnak eszünkbe, a maguk egyszerű és kissé otromba megjelenésével. Ha kicsit több rajtad a felesleg, nem kell rögtön mama bugyiban gondolkodnod. A nagyméretű női alsók ennél már sokkal többre képesek, ugyanolyan darabok közül válogathatsz, mint a vékonyabb testalkatúak. Ha pedig szeretnél egy kis támogatást alakodnak, érdemes megnézned az alakformáló fehérneműinket is.