You are currently viewing Szexi fehérnemű – a csábítás művészete

Szexi fehérnemű - a csábítás művészete

A hagyományos pamut fehérneműkön kívül akadnak olyan helyzetek, amikor sokkal merészebb, és különlegesebb anyagú fehérneműkre van szükséged. Ilyenkor jól jön egy szexi fehérnemű. Lényeg, hogy elég erotikus legyen. Az anyaguk is ennek megfelelően csipke, szatén, és sejtelmesen átlátszó. Webshopunk kínálatában megtalálsz mindent, amire a csábításhoz szükséged lehet: babydoll, body, fűző, harisnyatartó, szatén hálóing, nyitott tanga, harisnyatartós combfix….

Fontos alkalom minden nő életében akad, nem csoda, ha időnként kritikus szemmel vizsgáljuk át fehérneműs fiókunkat – biztos, hogy elég szexi ami benne lapul?

Ha néhány egyszerű melltartón és bugyin kivül mást nem találsz benne, az nagy valószínűséggel nem lesz elég a vágyak felkorbácsolásához, hacsak nem egy vérbeli remetével hozott össze a „szerencséd”.. XD 

Azt már régóta tudjuk, hogy a férfiak vizuális lények: minél vonzóbb és csábítóbb a csomagolás, annál forróbb éjszakára számíthatsz 😉

Na de milyen is egy igazán szexi fehérnemű?

Általánosságban elmondható róla, hogy csipkés, áttetsző, rafinált szabásvonal jellemzi vagy mindez együtt. Sokat láttat, de nem mindent, pont ez benne a legizgalmasabb. Nem mindegy persze, hogy mit takar és mit hagy szabadon, hiszen egy szexi fehérnemű nem is biztos, hogy lekerül rólad, ha az intim részek a szabásnak köszönhetően könnyen hozzáférhetőek. Pont azért izgató, mert teret enged fantáziátok szabadon áramlásának.

Milyen szexi fehérneműt válassz?

Valószínűleg tanácstalan vagy, ha ezt a cikket olvasod, ezért szeretnénk megkönnyíteni a választást, mit is viselj a ruha alatt, ha forró éjszakára készülsz. Ha még csak nemrég ismerkedtetek meg, lehet, hogy nem egy domina cuccal szeretnéd kezdeni, talán valami szolidabb is megteszi. Ebben az esetben egy szatén babydoll, csipkés hálóing elegendő, abban választottad biztos nem gondolja azt, hogy a szürke 50 árnyalatának női főszerepére pályázol. Ha viszont már gyakorló pár vagytok vagy elsőre is bevállalós vagy, akkor mindezt hagyd figyelmen kívül és csapjunk is bele a közepébe.

Erotikus fehérnemű kategóriába sok minden beletartozik. Lehet egy csipkés melltartó tangával, amit ha tovább gondolnál, felvehetsz hozzá egy harisnyatartót combfixel, így egy jól variálható szettet kapsz. A combfix harisnyatartóval minden férfi fantáziáját megmozgatja, ha meglát benne, biztos nem fogtok unatkozni 😉

A nyitott tangák nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen a lényegi részeket szabadon hagyja, ha pedig gyöngysorral készülnek, azzal tovább fokozható a hangulat.

Ki ne hagyjuk a csipkés bodykat, azokból is kapható alul nyitott változat vagy ha karcsúbbnak szeretnél látszani, a fűző, mider a tökéletes választás. Legtöbbször harisnyatartó pánttal készülnek, ami combfixhez kapcsolható.

Ha igazán gyakorlott pár vagytok már és tudtok egymásról minden titkot, akkor egy szexi fehérnemű jelmezben izgalmas szerepjátékokat tudtok játszani, ami csuda jó móka tud lenni 😉

Ééés..most jöjjön az igazi favorit: a testharisnya. A testharisnya méltán kedvelt a hölgyek (és urak) körében, hiszen egyesít szinte minden jó tulajdonságot, amit egy erotikus fehérneműtől elvárunk. Lehet csipkés, biztosan áttetsző, ezáltal sokat sejtető, sokszor készül harisnyatartós változatban és szinte kivétel nélkül nyitott alul. Sőt, kapható belőle olyan is, ami a melleket is szabadon hagyja. Rendkívül rugalmas, így szinte minden méretre passzol, biztosan nem nyúlsz mellé vele a méretet illetően sem.

Amint látod, a szexi fehérneműknek rengeteg változata van, alkatodhoz, hangulatodhoz vagy az alkalomhoz illőt könnyedén megtalálhatod.

De kitárgyaljuk ezt még ennél részletesebben is a következő cikkben….